SOPPKÖK STOCKHOLM HAR VAKNAT!

SOPPKÖK STOCKHOLM HAR VAKNAT!

Vi var nästan döda efter våren. 4 tillfällen soppkök. Hundratals av målgruppen besökandes varje tilfälle. Hundratals av engagerande människor – av alla olika slag, åldrar, intressen, livsstilar, karaktärsdrag, bakgrunder, åsikter och tillhörighet – besökandes varje tillfälle. Mat. Kläder. Hygienartiklar. Saker och ting. Mycket glädje. Mycket tårar. Frustration. Besvikelse. Hopp. Insikter. Fördomar krossade.

Soppkök Stockholm är en rörelse. Nedifrån och upp. Vi vill engagera Sveriges befolkning och öppna ögonen. Allt detta för att i slutändan lösa strukturella problem som hindrar hemlösa, papperslösa, missbrukare och många andra grupper av människor att förverkliga sina mänskliga potential och leva livet som det ska levas.

Nu kickar vi igång i höst. Nu, nu, nu. Vi inväntar polistillstånden. Det första soppköket kan bli RIKTIGT SNART. Håll ögonen öppna. Många är hungriga efter att hjälpa till. Målgruppen frågar efter oss. Vädret börjar bli kallare.

Många av oss har redan träffats, planerat, jagat kontakter, frågat efter er och ni har svarat. Ni har verkligen svarat! Vi vill bygga upp en långsiktlig strategi och behöver alltså er. Vi behöver fler engagerade så att vi kan lasta av oss för att även lägga ett större fokus på att driva frågan och påverka beslutsfattare. Vi vill ha er med!

Håll ögonen öppna. Tillsammans ska vi göra Sverige till en liiiite bättre plats.

Skicka ett mail till oss på soppkokstockholm@gmail.com
Hitta oss på Twitter: #soppköksthlm
Gå med Facebook-gruppen: http://www.facebook.com/SoppkokStockholm

SOPPKÖK STOCKHOLM ÄR TILLBAKA!

Milad

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s